Bel ons:

+31 (0)111 – 728818

Over ons

Over Groep V

Chaletbouw, caravanpark en meer

Groep V is de overkoepelende organisatie van Eureka Park Renesse, Eureka Chaletbouw en Eureka Verhuur. Al meer dan 50 jaar exploiteren wij als Familie Verseput, Eureka Park Renesse. Eureka Park Renesse is een rustig, kleinschalig vakantiepark waar wij in de jaren veel gasten hebben mogen ontvangen.

Als Exploitant van Eureka Park Renesse hebben wij gedurende al die jaren ervaring opgedaan in het bouwen van chalets. Dit heeft erin geresulteerd dat wij in het jaar 2016 onze eigen chaletbouw zijn gestart: Eureka Chaletbouw.

Op onze locatie in Renesse bouwen wij comfortabele, moderne chalets.
Onze bouwadviseurs adviseren graag zodat ons gespecialiseerde bouwteam voor u aan het werk kan.

Wanneer een chalet met bijbehorende schuur compleet is, zorgt ons eigen team dat uw chalet geplaatst wordt op Eureka Park Renesse. In het hele proces staat voor ons ontzorgen voor de klant hoog het vaandel. 

Na plaatsing van het chalet wordt door onze installateurs alles aangesloten op de infrastructuur van het park.

Hierna kunnen onze stratenmakers en hoveniers aan de slag om het veld gereed te maken. Zij verzorgen de aanplanting, straatwerk en eventueel kunstgras op uw veld zodat u maximaal kunt genieten van de buitenruimte.

Eureka Park is het hele jaar geopend, wat bij de bouw extra aandacht vraagt in verband met de isolatie in de chalets. Dit is van dermate hoog niveau dat u het hele jaar comfortabel gebruik kunt maken van het chalet.

Indien gewenst draagt Eureka Verhuur zorg voor het verhuren van uw chalet op Eureka Park Renesse.

Bij Groep V kunt u kiezen voor recreëren in een eigen object of vakantie vieren in één van onze huur chalets op Eureka Park Renesse.

Scroll naar boven